SEMANA DE LA CROQUETA GUIPÚZCOA

 

La empresa Harinas Urdánoz junto con Igara Hostelería, organizan la segunda Semana de la Croqueta que se va a desarrollar del 25 de octubre al 3 de noviembre de 2019 con el fin de dar valor y potenciar un pintxo tan clásico en nuestros bares. Con esta acción se pretende dinamizar el ocio y el turismo mediante la gastronomía guipuzcoana.

 

Información básica

  1. Se va celebrar del del 25 de octubre al 3 de noviembre de 2019 en establecimientos de Guipúzcoa.
  2. La Organización y colaboración llevará a cabo una labor de promoción de los establecimientos participantes, dando visibilidad en las aplicaciones gráficas que se realicen (folleto, flyers, presentaciones en medios informativos, carteles, difusión en redes sociales, etc.).
  3. Se presenta como concurso, en el que los establecimientos participan con sus elaboraciones y un jurado se encargará de valorarlas. Habrá una final con entrega de diplomas a los ganadores.
  4. Habrá una primera fase clasificatoria en la que un jurado valorará las elaboraciones en el propio establecimiento durante los días que dure la Semana de la Croqueta.
  5. La final será el 5 de octubre en Cebanc donde los establecimientos finalistas presentarán sus elaboraciones ante un jurado profesional.

GIPUZKOAKO KROKETAREN ASTEA

 

Harinas Urdánoz enpresak eta Igara Hosteleriak Kroketaren Astea jarri dute abian. Zehazki, 2018ko urriaren 26tik azaroaren 4ra egingo da, gure tabernetako horren pintxo klasikoari balioa eta bultzada emateko. Ekimenaren xedea aisia eta turismoa sustatzea da, Gipuzkoako gastronomiaren bidez.

 

Oinarrizko informazioa

  1. 2018ko urriaren 26tik azaroaren 4ra egingo da Gipuzkoako establezimenduetan.
  2. Establezimendu parte-hartzaileak tabernak izanen dira, bai eta jendeari arreta egiteko barra duten jatetxeak ere. Dastatzeei prezio bat emango zaie.
  3. Antolatzaileek eta laguntzaileek establezimendu parte-hartzaileen sustapen lana egingo dute, egingo diren aplikazio grafikoetan ikusgarritasuna emanda (foiletoa, flyer, aurkezpena hedabideetan, kartelak, zabalkundea sare sozialetan, eta.).
  4. Lehiaketa da; hau da, establezimendu parte-hartzaileak beren prestaketekin lehiatuko dira, eta epaimahai batek baloratuko ditu. Gainera, irabazleei diplomak emateko ekitaldi bat egingo da, eta hedabideei dei egingo zaie.
  5. Epaimahaiak oso oinarri zehatzak ditu aurkezten diren prestaketak baloratzeko. Horrela, hainbat sari eta aipamen izango dira, betiere orijinaltasunaren, kalitatearen, tradizioaren, etab. arabera.

Izena emateko epea: irailaren 10etik urriaren 3ra.

ORGANIZA · ANTOLATZAILEA

PATROCINA · BABESLE

COLABORAN ·  LAGUNTZAILEA